Martine De Meester

Gemeenteraadslid, fractieleidster en lid partijbestuur

Als gemeenteraadslid ijvert Martine voor een gezond, veilig en warm Zedelgem voor iedereen. Elk individu en elke generatie moet kansen krijgen en deze kunnen  benutten.

"Met mijn 12 jaar ervaring als gemeenteraadslid, wil ik onze sterke groene fractie aansturen om het Zedelgemse beleid meer groen te kleuren."


Als lid van de verkeerscommissie ijverde Martine al lang voor het invoeren van fietsstraten. Deze werden nog op de valreep van het nieuwe schooljaar 2018 uitgewerkt en ingevoerd.
Daarnaast breekt zij een lans voor het opstellen van een windenergieplan als onderdeel van een globaal sterker gemeentelijk klimaatbeleid. 
Vanuit haar job als begeleidster bij mensen met een verstandelijke beperking, heeft zij ook een grote voeling met welzijn. Zorg voor ouderen, ondersteuning van de sociaal zwakkeren; kortom een sociaal en inclusief Zedelgem is voor Martine een prioriteit.

Niet alleen is Martine een fervent voorvechter van het groene gedachtegoed. Martine is steeds op zoek naar nieuwe mensen en neemt ze graag onder haar hoed in hun eerste stappen in de lokale politiek.
Een "Madam" om U tegen te zeggen!

Voor vragen of suggesties kan je Martine bereiken via mail: [email protected]

 

Thema's